Tobarnsmor (28) forsvunnet

SKIEN (Dagbladet): Politiet i Skien etterlyser tobarnsmoren Gry Hussein (28) og ber publikum om hjelp til å løse gåten. - Vi kan ikke utelukke at det har skjedd en kriminell handling, sa politiadjutant Hilde Bøch til Dagbladet i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen forsvant sporløst etter å ha gått fra sin arbeidsplass lørdag ettermiddag.

- Vi vet ikke hva som har skjedd, men vi finner ingen naturlige årsaker til forsvinningen. Vi ber derfor publikum om hjelp til å oppklare saken, sier konstituert politiadjutant Bøch ved Skien politistasjon.

På jobb

Den 28 år gamle moren ble ikke meldt savnet før i går. Årsaken var at hennes ektemann trodde hun var hos sin mor, men moren savnet henne ikke.

Hun var på jobb sammen med ektemannen sin da hun forlot familiearbeidsplassen på Falkum i Skien for å gå til sentrum og handle en gave ved 16-tida. Deretter skulle Gry Hussein videre til moren sin.

Etter at hun forlot jobben stopper alle spor.

Samtaler

Politiet har ingen konkrete spor i saken når det gjelder kvinnens bevegelser. Etterforskningen, som ble startet søndag, gikk derfor ut på å snakke med familien og bekjente av den savnede.

- Da kvinnen forsvant, hadde hun ingen bagasje med og lite penger. Ifølge familien har det aldri tidligere skjedd at hun er blitt borte eller har besøkt noen uten å gi beskjed. Det er noe av bakgrunnen for at vi frykter at noe unormalt har skjedd, sier Hilde Bøch.

Den savnede 28 år gamle Skiens-kvinnen har to barn på fem og ti år. De var hos hennes mor lørdag ettermiddag.

SAVNET: Gry Hussein.
ETTERFORSKER: - Vi vet ennå ikke hva som har skjedd, sier poiltiadjutant Hilde Bøch i Skien.