Tobarnsmor (29) trolig drept

Klokka 20.45 i går kveld gikk drapsalarmen i Haugesund. En 29 år gammel tobarnsmor ble funnet død i leiligheten sin i nordre bydel. Politiet jakter på en ukjent gjerningsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig. Foreløpig er politiadvokat Thor Buberg ved Haugesund politikammer svært tilbakeholden med detaljer i saken:

- Jeg kan bekrefte at vi er rimelig sikre på at det er snakk om et drap, sier han til Dagbladet :på nettet.

Politiet ble i går kontaktet av personer som sto kvinnen nær fordi det ikke var mulig å komme i kontakt med henne. Det var kvinnens tidligere ektemann som fant henne død, ifølge TV 2-nyhetene.

Bistand fra Kripos

Politiadvokat Buberg sier Kriminalpolitisentralen (Kripos) er koblet inn i saken. Et team med tekniske og taktiske etterforskere kommer til Haugesund i dag for å hjelpe til i etterforskningen av dødsfallet.

Så langt er ingen pågrepet mistenkt for å ha forvoldt kvinnens død. I går kveld startet politiet rundspørringer av personer i nabolaget i jakten på gjerningsmannen.

Tobarnsmoren gikk natt til søndag natteravn-patrulje mot volden i byen. Noen av naboene skal ha hørt bråk ved huset. En av vindusrutene i huset skal være knust.

Ifølge TV 2 var ikke barna hjemme da kvinnen ble funnet.