Brasil:

Tobarnsmor drept i skrekkulykke

Elisangela Tinem Gonçalv (38) ble truffet av en rakett på nyttårsaften. Politiet etterforsker hendelsen som et drap.

OMKOM: Elisangela Tinem Gonçalves ble truffet av et fyrverkeri på stranda i Praia Grand i São Paulo. Foto: Instagram
OMKOM: Elisangela Tinem Gonçalves ble truffet av et fyrverkeri på stranda i Praia Grand i São Paulo. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Elisangela Tinem Gonçalves (38) skulle ta farvel med det gamle, og feire inngangen til 2023, på ei strand i den brasilianske kommunen Praia Grand i delstaten São Paulo.

Ifølge avisa Jornal O Tempo, var Gonçalves på stranda sammen med sine to sønner på 13 og 18 år og øvrig familie, for å se fyrverkeriet som ble skutt opp av kommunen.

Men selv om Praia Grand hadde arrangert pyroshowet, var det flere privatpersoner som hadde tatt med eget fyrverkeri til stranda.

Eksploderte

Gonçalves ble truffet av en rakett. Den festet seg i klærne til 38-åringen, og eksploderte før noen rakk å fjerne den, skriver avisa.

Helsepersonell og militærpolitiet ankom stranda kort tid seinere.

Tobarnsmora fikk store skader i brystet og i høyre arm, ifølge politisjef Alex Mendonça do Nascimento.

38-åringen omkom på stedet, melder Jornal O Tempo.

Også fetteren, Alexander Gonçalves (41), ble skadd i eksplosjonen. 41-åringen pådro seg brannskader på hånda, i brystet og på benet, etter at han forsøkte å fjerne raketten fra kusina klær.

Etterforskes som drap

Ifølge det brasilianske nyhetsnettstedet G1 O Globo etterforsker politiet hendelsen som et drap, og jobber med å identifisere personen som fyrte opp raketten. De ber publikum om bilder og videoer fra åstedet.

Det er ulovlig for privatpersoner å fyre opp raketter i Praia Grand-kommunen, skriver Jornal O Tempo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer