Nye opplysninger:

Tobarnsmor drept i Stjørdal var gravid

Tobarnsmora som ble drept i Stjørdal i august i fjor, var tolv uker ut i svangerskapet, melder Adresseavisen.

FUNNET DØD: En kvinne i 20-årene ble funnet død i en bolig i Stjørdal i august i fjor. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
FUNNET DØD: En kvinne i 20-årene ble funnet død i en bolig i Stjørdal i august i fjor. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 25 år gammel kvinne ble funnet død ved en bolig i Stjørdal sentrum i august i fjor. Ektemannen, som er 27 år gammel, ble siktet for drap. De hadde mindreårige barn sammen.

Nå forteller politiet at kvinnen også var gravid.

- Kvinnen var tolv uker på vei, sier politiadvokat Christian Spets i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Den siktede erkjenner handlinga, men nekter fortsatt straffskyld.

- Han har det vanskelig, og han kvier seg til hovedforhandlinga, sier mannens forsvarer Knut-Erik Storlykken Søvik til avisa.

Mannen ble mandag nok en gang framstilt for varetektsfengsling i Trøndelag tingrett. Påtalemyndigheten ba om fengsling fram til hovedforhandlinga 16. april.

- Retten mener at det fortsatt er en sterk sannsynlighetsovervekt for at siktede er skyldig etter siktelsen, står det i kjennelsen, som Adressa har sitert.

Kvinnen døde trolig etter å ha blitt stukket med kniv i parets leilighet, ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten. Mannen varslet selv politiet.

Siktede har sagt i avhør at han ikke visste at kvinnen var gravid. Det opplyser politiadvokat Spets til avisa. Politiet har ikke funnet et klart motiv for hendelsen.