USA:

Tobarnsmor savnet

Politiet behandler forsvinningen av Eliza Fletcher som en mulig kidnappingssak.

SAVNET: På dette bildet levert av Memphis Police Department, ser man 34 år gamle Eliza Fletcher. Ifølge politiet ble hun tvunget inn i et kjøretøy mens hun jogget nær University of Memphis. Foto: Memphis Police Department
SAVNET: På dette bildet levert av Memphis Police Department, ser man 34 år gamle Eliza Fletcher. Ifølge politiet ble hun tvunget inn i et kjøretøy mens hun jogget nær University of Memphis. Foto: Memphis Police Department Vis mer
Publisert

Amerikanske Eliza Fletcher (34) fra delstaten Tennessee har vært savnet siden fredag morgen, skriver Sky News.

Fletcher ble sist sett da hun var ute på joggetur. Hun jogger ofte, og var ute på sin vanlige morgenrunde fredag morgen. Familien ble bekymret etter noen timer da hun ikke hadde kommet tilbake.

De ringte politiet som raskt begynte å etterforske saken. Etter én dag med søk kom politiet ut med ny informasjon.

På en pressekonferanse lørdag sa politiet at de behandler hendelsen som en kidnappingssak.

Det britiske ekteparet Carolyn og Steven Sparks kjøpte en falleferdig leilighet sammen. Da fikk de seg en stor overraskelse. Video: Caters News Vis mer

Fant eiendeler på stedet

Politiet fant flere av Fletchers eiendeler på stedet hvor hun kan ha blitt bortført, melder Fox News.

Et vitne skal ha sagt til dem at en mann fikk henne inn i en bil med makt.

Seinere, fant de videomateriale av at en bil stoppet foran Fletcher som viser at hun fysisk ble tvunget inn i den.

Memphis-politiet sier at det mistenkelige kjøretøyet er blitt lokalisert og at en mann er pågrepet, men Fletcher er fortsatt savnet.

Tilbyr 50 000

Kvinnens familie tilbyr nå en belønning på 50 000 dollar (500 000 kroner) for informasjon som kan føre til at hun blir funnet.

- Vi ser fram til Elizas trygge retur, og håper at denne summen vil hjelpe politiet med å fange de som begikk denne forbrytelsen, sa Fletchers familie i en pressemelding.

- Liza er kjær for mange av oss. Familien har møtt politiet, og vi har delt all informasjonen vi vet med dem. Nå ønsker vi å se Liza komme trygt hjem, står det i pressemeldingen.

Hun ble sist sett iført en rosa joggetopp og lilla løpeshorts.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer