Tobarnsmor smuglet kinesere

Politiet pågrep en svensk tobarnsmor med åtte slitne kinesere i campingvogna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 26 år gamle kvinnen fortalte sin mot at hun skulle feire midtsommernatt i Bohuslän i Sverige med sin nye kjæreste. Men torsdag kveld ble hun stanset i en kontroll da hun kjørte av ferga mellom Frankrike og Newhaven i England. I campingvogna fant politiet åtte kinesere, tre kvinner og fem menn.

Surstoffmangel

De åtte var alle svært svekket på grunn av surstoffmangel i vogna. En av dem ligger fortsatt på intensivavdelingen og tilstanden hennes betegnes som alvorlig.

- De fantes knapt luft igjen i campingvogna, sier en kilde til Expressen.

26-åringens mor er sjokkert over pågripelsen og sier til Expressen at hun ikke vet hvordan hun skal klare å fortelle datterens barn hva som har skjedd med mora. Hun sitter nå fengslet i England og risikerer to års fengsel for forholdet hun nå er siktet for.

Tøft fengsel

Den svenske tobarnsmoren sitter nå fengslet i kvinnefengselet Holloway nord for London. Fengslet er kjent for å ha et svært tøft miljø, men tungt kriminelle innsatte. Blant annet satt Maxine Carr, kjæresten til barnemorderen Ian Huntley i fengselet før rettsaken mot henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.