Tobarnsmora sporløst borte

Politiet har foreløpig ingen spor i letingen etter tobarnsmora Gry Hosein (28). Kripos blir koplet inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venner og familie av Gry Hosein har vært i avhør, men ingen har foreløpig kastet nytt lys over saken. Skien politikammer ba i kveld Kripos bistå med en taktisk etterforsker.

-Jeg aner ikke hva som er skjedd med henne, sier ektemannen Gamal Hosein til Dagbladet.no. Den 35 år gamle mannen var nedbrutt og gråt da vi snakket med ham i videobutikken paret driver i formiddag.

Paret har vært sammen i ti års tid. Mannen er israelsk palestiner. Han og kona har bodd flere år i rael og tok over videokiosken sent i fjor høst.

Hosein forteller at han sist så kona i 16-tida lørdag. -Hun gikk til sentrum for å kjøpe en presang til morens kjæreste, sier Gamal.

Ingen vitner har sett Gry Hosein etter at hun forlot videobutikken i Skien. Der slutter sporene etter henne. I dag blir familie og bekjente avhørt, men ifølge politiet er det ikke kommet nye momenter i forsvinningsmysteriet.

- Vi kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt, men vi har heller ingenting som tyder på at det har skjedd noe, sier politiadvokat Jon Borgen til Dagbladet.no.

Etterlyst i går

Det var i går kveld at politiet i Skien gikk ut med en etterlysning av tobarnsmora. I løpet av dagen har politiet fått inn flere tips, men ingen kaster nytt lys over saken. Gry Hosein-saken har fortsatt status som savnetmelding. Politiet er fortsatt interessert i tips fra publikum.

Den 28 år gamle mora ble ikke meldt savnet før i går. Årsaken var at hennes ektemann trodde hun var hos sin mor, men moren savnet henne ikke.

Hun var på jobb sammen med ektemannen sin da hun forlot videobutikken som hun og mannen driver på Falkum i Skien for å gå til sentrum og handle en gave ved 16-tida. Deretter skulle Gry Hosein videre til sin mor.

Etter at hun forlot jobben stopper alle spor.

Politiet har ikke noe konkret når det gjelder kvinnens bevegelser. Etterforskningen, som ble startet søndag, gikk derfor ut på å snakke med familien og bekjente av den savnede.

Ingen bagasje

- Da kvinnen forsvant, hadde hun ingen bagasje med og lite penger. Ifølge familien har det aldri tidligere skjedd at hun er blitt borte eller har besøkt noen uten å gi beskjed. Det er noe av bakgrunnen for at vi frykter at noe unormalt har skjedd, sier Hilde Bøch.

Den savnede 28 år gamle Skiens-kvinnen har to barn, på fem og ti år. De var hos hennes mor lørdag ettermiddag.

SAVNET: Gry Hosein ble sist sett ved 16-tida lørdag ettermiddag ved en videobutikk i Skien.