Tobarnsmoras enkle eksperiment ga henne en real oppvåkning

- 28 ganger hadde de små englene mine lurt på om internett var viktigere enn dem.

HOLDT TELLINGA: Brandie Woods drev med lavterskeleksperiment hjemme i stua og telte opp hvor mange ganger sønnene søkte oppmerksomhet. Foto: Brandie Woods
HOLDT TELLINGA: Brandie Woods drev med lavterskeleksperiment hjemme i stua og telte opp hvor mange ganger sønnene søkte oppmerksomhet. Foto: Brandie WoodsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter et lavterskeleksperiment hjemme i stua oppfordrer nå tobarnsmora Brandie Woods andre foreldre til å kutte ned på Facebook-bruken og annen moderne teknologi som stjeler tid.

På Facebook skriver Woods at hun registrerte at tvillingsønnene hennes så opp på henne 28 ganger i løpet av ei lekeøkt for å få hennes oppmerksomhet og anerkjennelse.

- Jeg kunne ikke la være å lure på hvilke signaler jeg hadde sendt ut hvis jeg satt med nesa ned i teknologien. 28 ganger hadde de små englene mine lurt på om internett var viktigere enn dem. 28 ganger hadde i ikke guttene mine fått den oppmerksomheten som de fleste voksne også streber etter. 28 ganger hadde mine elskede lurt på om de var følelsesmessig aleine. 28 ganger hadde de fått signaler om at den personen du er på sosiale medier er det som virkelig betyr noe.

Tobarnsmora går dermed ut med en Facebook-appell, som muligens ble skrevet mens barna var under oppsyn av andre:

Today I did an experiment, I watched my boys play. As I sat quietly in the corner of the room I tallied how many times...Posted by Brandie Wood on Monday, November 2, 2015

- I en verden der vi blir mer akseptert som personen vi gir oss ut for å være, og ikke den vi egentlig er. I en verden hvor anerkjennelse kommer fra hvor mange følgere vi har. I en verden hvor kvalitetstid med våre nærmeste blir erstattet av isolasjon og tekstmeldinger fra et annet rom. I en slik verden ber jeg dere om å være annerledes. Vær så snill og legg ned duppedittene og bruk mer tid med familien og dine nærmeste. Den kommende generasjonen med barn stoler på at vi skal lære dem hvordan det er å være voksen. Ikke vær for opptatt med sosiale medier, du vet aldri vet aldri hvem som ser på deg og hvilke signaler du sender.

Innlegget er nå delt over 70 000 ganger og fått oppmerksomhet i flere store medier. Hun er veldig fornøyd med at meldingen hennes har rørt så mange, og oppfordrer alle til å spre budskapet videre.

- Vi har makten til å endre på ting, skriver hun.