Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tøft for Ronny

- Alt kan skje i innspurten. Skal vi bli ligamester, har vi bare råd til ett tap på de sju siste kampene. Så lenge vi greier å fokusere på en kamp av gangen, tror jeg vi skal greie å hale i land et nytt mesterskap, sier Manchester United-stopperen Ronny Johnsen (29) til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire lag kjemper om seieren i Premier League: Manchester United, Arsenal, Chelsea og Leeds. De to førstnevnte har elleve ligamesterskap fra før, Leeds har tre og Chelsea ett. - Alle de fire lagene kan ende helt på toppen. Jeg tror også at samtlige vil avgi svært få poeng i ligainnspurten.

- Det som taler mot oss, er det knalltøffe programmet. Derfor er det viktig å konsentrere seg hundre prosent om hver enkelt oppgave, sier Ronny Johnsen.

Knalltøft

I dag møter han Petter Rudis Sheffield Wednesday på Old Trafford. Petter'n har blandete følelser før matchen:

- Det er den vanskeligste kampen vår i sesongen. Forrige gang tapte vi 6- 1. Det ligger an til en ny, knalltøff ettermiddag, sier Petter Rudi.

Av de sju gjenstående ligakampene til Manchester United, er fire på bortebane.

United-suksessen

Laget kan vinne både Mesterligaen, FA-cupen og Premier League, og jakter seieren på alle fronter.

Arne Scheie i NRKTV mener det er tre hovedgrunner til United-suksessen:

- Alex Ferguson er en manager som overgår de fleste. Klubben lykkes med ungdomspolitikken, og har etter hvert fått en helt eventyrlig spillerstall.

Chelsea har fire hjemmekamper igjen (av seks). Arsenal har tre kamper hjemme på Highbury, Leeds to kamper på Elland Road.

- Jeg tror Chelsea stikker av med ligatrofeet. Leeds blir det ikke. Trioen Chelsea, Arsenal og Manchester United er hakket bedre, sier Petter Rudi foran tidenes thriller-innspurt i Premier League.