Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Togavsporing på Nordlandsbanen

Lokomotivet på et godstog sporet tirsdag kveld av ved Skogn stasjon i Nord-Trøndelag. Nordlandsbanen var sperret i flere timer etter avsporingen, melder Adresseavisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avsporingen skjedde ved 19.30-tiden tirsdag etter at lokomotivet kjørte rett i en sporsperre ved Skogn stasjon. Godstoget hadde losset tømmer ved Norske Skogs papirfabrikk på Fiborgtangen i Levanger.

- Vi vet ikke hva som skjedde, men vi skal selvfølgelig forsøke å klarlegge hendelsesforløpet i løpet av de nærmeste dagene, sier trafikksjef for NSB-persontrafikk Nord, Steinar Olsen til Adresseavisen.

Han forteller at avviklingen av persontrafikken på Nordlandsbanen gikk smertefritt og uten problemer til tross for avsporingen.

Passasjerer på det sørgående ekspresstoget fra Bodø ble fraktet med busser fra Skogn til Trondheim, mens Trønderbanen kjørte skytteltrafikk til Skogn stasjon der passasjerene måtte bytte tog.

(NTB)