Toget glemte tre stasjoner

De hutrende passasjerene på perrongen lengtet etter varme kupéer. Men den gang ei...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det går ikke alltid et tog. Det har tusenvis av NSBs trofaste passasjerer kunnet konstatere de siste dagene, etter at sprengkulda har sørget for at flere togruter har blitt kansellert. Men Asker og Bærums Budstikke melder om en ny problemstilling:

Det er ikke alltid at toget stopper.

På fredag ettermiddag i fire-tida måtte passasjerene på tre stasjoner se hjelpeløst på at toget som skulle bringe dem hjem til varmen, bare passerte stasjonen og lot dem stå hutrende i kulda.

Toget gikk fra Nationaltheatret til Asker og skulle stoppe på alle stasjoner. På Lysaker stoppet toget forskriftsmessig, men deretter var det ingen bønn, verken for dem som ville på eller av:

Toget suste forbi Stabekk, Høvik og Blommenholm. Først i Sandvika stoppet toget. Ifølge Budstikka meldte togføreren seg over høyttalersystemet og beklaget at han hadde glemt de tre stasjonene. Deretter ble de som skulle av tidligere, bedt om å ta andre tog tilbake.

NSBs informasjonsdirektør Audun Tjomsland sier til Budstikka at føreren av toget kan ha trodd at han kjørte hurtigtog. Han beklager episoden overfor lokalavisa.

DET GÅR IKKE ALLTID</B> et tog. Dessuten er det ikke alltid toget stopper.