Togforsinkelser på hele Østlandet
- feilen er nå rettet opp

Manglende kommunikasjon mellom togleder og togene, har medført togforsinkelser på hele Østlandet i dag. Også Flytoget ble rammet.

INNSTILLINGER: På Oslo Sentralbanestasjon viser tavla at flere tog er innstilt. Foto. Bjørn Bore / Dagbladet
INNSTILLINGER: På Oslo Sentralbanestasjon viser tavla at flere tog er innstilt. Foto. Bjørn Bore / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Feilen som gjorde at togene sto stille på Østlandet torsdag formiddag, er nå rettet. Trafikken er imidlertid fortsatt stengt mellom Lillestrøm og Eidsvoll, og reisende må forvente forsinkelser, melder NTB like før klokka 11.00.

(Dagbladet): Store deler av togtrafikken på Østlandet er rammet av forsinkelser, som følge av manglende kommunikasjon mellom togleder og togene, melder Bane Nor.

- Det arbeides med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid dette vil ta, heter det i en pressemelding fra Bane Nor ved 9.30-tiden torsdag.

Alternative løsninger

Pressekontakt Gina Scholz hos NSB forteller at de fikk melding om feilen cirka klokka 09.15 i morges, og at Bane Nord nå jobber med å finne - og rette opp feilen, samtidig som NSB arbeider med å finne alternative løsninger for de reisende.

- Dette rammer togene på Østlandet, Flytoget og SJ-banen, som kjører til Sverige. ​Det blir problemer med disse togene nå, og vi jobber med å finne løsninger for de reisende som allerede er om bord i togene, og de som skal ut og reise nå, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer