Togtrafikken er i gang igjen etter gravemaskinuhell

Men det vil fortsatt være litt forsinkelser utover ettermiddagen.

INNSTILLINGER: Togpassasjerene må smøre seg med tålmodighet i ettermiddag. Togene er imidlertid forventet å gå som normalt fra cirka klokken 18. I mellomtiden henvises passasjerene til alternativ transport. Foto: Ørn E. Borgen / SCANPIX
INNSTILLINGER: Togpassasjerene må smøre seg med tålmodighet i ettermiddag. Togene er imidlertid forventet å gå som normalt fra cirka klokken 18. I mellomtiden henvises passasjerene til alternativ transport. Foto: Ørn E. Borgen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Togtrafikken på Drammensbanen ble stanset etter et uhell ved Sandvika stasjon i Bærum.

- Klokken 12 i dag kom en gravemaskin borti en stolpe som kjøreledningene henger i. Vi ble derfor nødt til å stanse togtrafikken. Vi holder på å rette det opp igjen, sier informasjonssjef Thor Erik Skarpen i Jernbaneverket til Dagbladet.

Rett før klokken 15.30 ble imidlertid problemet løst, og togtrafikken er ventet å gå som normalt innen kort tid.

- Det tar en times tid for å få kjørt inn togtrafikken igjen. For de som skal reise akkurat nå, vil noen bli transportert med buss, mens andre reiser med et forsinket tog. Innen klokka 17 er noen får buss, noen får et forsinket tog, innen klokka fem er de nok i rute, sier Skarpen til Dagbladet klokken 15.50.

Alle avganger med Flytoget mellom Drammen og Oslo, samt flere Intercity-tog og lokaltog på strekningen var tidligere  innstilt. Det ble satt opp alternativ transport for de reisende.

- Det vil være forsinkelser og enkelte innstillinger. Vi jobber med å skaffe nok transport til de reisende, sier Åge Christoffer Lundbu i NSB til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer