Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Togtrafikken i gang igjen etter å ha stått i hele Oslo-området

Fjernstyring og intern kommunikasjon var nede.

FULL STOPP: Bane Nor opplyste om feilen like etter klokka 09.00. De kan ikke si hvor lang tid det vil ta før trafikken kan komme i gang igjen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
FULL STOPP: Bane Nor opplyste om feilen like etter klokka 09.00. De kan ikke si hvor lang tid det vil ta før trafikken kan komme i gang igjen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Det er åpnet for togtrafikk i Oslo-området pga. feil i det interne kommunikasjonssystemet og i fjernstyringen, opplyser Bane Nor på sine nettsider. De reisende må regne med forsinkelser og innstillinger.

Bane Nor opplyste om feilen like etter klokka 09.00. De kunne da ikke si hvor lang tid det ville ta før trafikken kunne komme i gang igjen.

- Det er foreløpig helt umulig å si noe om tid nå. Først må vi finne feilen og så rette den, sa pressevakt Dag Svinsås i Bane Nor til NTB. Han forsikrer at alt tilgjengelig mannskap jobbet med saken.

Svinsås oppfordrer de reisende til å finne informasjon hos togselskapene.

Dagbladet oppdaterer saken.