Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Togtrafikken i Oslo-området går som normalt igjen

Problemene med signalanlegget på Nationaltheatret stasjon i Oslo er rettet, og togtrafikken går som normalt igjen, opplyser Bane Nor.

FORSINKELSER: Problemer med signalanlegget på Nationaltheatret stasjon i Oslo fører til både forsinkelser og innstillinger i togtrafikken fredag morgen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
FORSINKELSER: Problemer med signalanlegget på Nationaltheatret stasjon i Oslo fører til både forsinkelser og innstillinger i togtrafikken fredag morgen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Signalfeilen, som oppsto i 6.50-tiden, førte til både forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. En halvtimes tid senere opplyste Bane Nor at signalfeilen var reparert, og at trafikken gikk som normalt igjen mellom Oslo S og Skøyen. De reisende må imidlertid fortsatt regne med enkelte forsinkelser og innstillinger fredag morgen.

Signalfeilen rammet både NSBs linjer og Flytoget.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!