Togtrafikken i rute ved Lillestrøm etter avsporing

Toget som sporet av på Lillestrøm stasjon onsdag morgen, var tilbake på sporet klokka 3.05 torsdag. Etter nesten et døgn gikk trafikk igjen som normalt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter nesten et døgn med stans, innstillinger og forsinkelser melder Bane Nor på Twitter klokka 5.04 torsdag at ting går tilnærmet som normalt.

– Trafikken går som normalt igjen ved Lillestrøm etter en tidligere avsporing. Du må fortsatt regne med forsinkelser, lyder siste trafikkmelding fra Bane Nor.

Innstillingene etter at et tog avsporet ved Lillestrøm onsdag morgen førte til kaotiske tilstander på Lillestrøm stasjon onsdag. Togene var så fulle at selv konduktørene slet med å få plass om bord, meldte Romerikes Blad.

Prosessen med å få det avsporede toget på plass viste seg å være svært komplisert.

– Det har tatt mye mer tid å få toget som har sporet av, opp på skinnene igjen. Det er en svært krevende jobb under vanskelige forhold. Toget sporet av med noen av hjulene, så det første som skal gjøres er å få toget opp, noe som er en svært tung jobb. De må jekke og jekke, det er mye snø, og det er kommet enda mer snø i løpet av dagen, i tillegg er det veldig glatt, forklarte medievakt Ragnhild Aagesen i Bane Nor til NTB mens arbeidet sto på natt til torsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer