Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Togtrafikken rundt Oslo i rute

Deler av Skøyen stasjon var i morges strømløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Togtrafikken i Oslo-området går onsdag formiddag igjen som normalt, etter at en ødelagt kjøreledning på Skøyen stasjon skapte store forsinkelser tidligere på dagen.

Det opplyste Jernbaneverket ved 10.30-tiden.

I morges store forsinkelser i togtrafikken i Oslo-området. Deler av Skøyen stasjon var strømløs og det førte til kaos for de reisende som skal inn til jobb.

- Vi trenger 360 busser for å erstatte togene som skulle gått. Så mange har vi ikke, sier informasjonsjef Preben Colstrup i NSB.

• Sjekk oppdatert informasjon fra NSB her.

Det er en kjøreledningen som falt ut på Skøyen stasjon ved 5-tiden i morges som skapte problemene.

Kjøreledningen falt ut ved 5-tiden onsdag morgen, noe som skapte store forsinkelser. Reisende på flere strekninger måtte fraktes med busser forbi Skøyen.. 


- Flytogene går som vanlig mellom Asker og Gardermoen. Det samme gjelder tog mellom Skien og Lillehammer. Øvrige tog er innstilt forbi Skøyen, opplyser informasjonssjef Olav Nordli i Jernbaneverket til NTB.

NSB jobbet ved 7-tiden fortsatt med å få tak i busser som erstatning for tog.

- Vi anbefaler folk å gå dit de pleier. Der vil det gå enten et tog eller en buss. Men de må smøre seg med litt tålmodighet, sier informasjonssjef Preben Colstrup i NSB. 

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media