Togtrøbbel på Østfoldbanen og Drammenbanen

Gjaldt flere strekninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Bane Nor melder ca. 07.10 at både Sandvika-Asker og Kolbotn-Ski er åpnet igjen for trafikk.

- Strekningen mellom Sandvika og Asker ble åpnet igjen for ca. en halvtime siden, og trafikken går som normalt igjen. Mellom Kolbotn og Ski var det brann i sporet på Langhus stasjon, og strekningen var stengt mellom 05.20 og 06.50. Men brannen er slokt uten dramatikk, og trafikken går som normalt igjen også der, opplyser NSBs pressevakt Nina Schage til Dagbladet klokka 07.30.

Det er togtrøbbel på flere strekninger på Østlandet fredag morgen. Lokaltogene er innstilt mellom Sandvika og Asker.

- Det er forsinkelser og innstillinger mellom Asker og Sandvika på grunn en feil som hindrer oss i å gi grønt lys. Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, opplyser Bane Nor til Drammens Tidende.

Det er også store forsinkelser i lokaltogtrafikken på strekningen mellom Lillestrøm og Spikkestad, og Østfoldbanen er stengt mellom Ski og Kolbotn på grunn av brann i et tog på Langhus.

NSB opplyser til Moss Avis at de jobber med å bestille alternativ transport, som betyr buss for tog mellom Ski og Oslo S.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer