Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Togvogner braste inn i hotellvegg

Hotellet i Helsinki fikk store skader og måtte evakueres.

Et tomt persontog braste inn i en hotellvegg på sentralstasjonen i Helsinki mandag. Foto: REUTERS / Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva / SCANPIX
Et tomt persontog braste inn i en hotellvegg på sentralstasjonen i Helsinki mandag. Foto: REUTERS / Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Reisende og jernbaneansatte slapp med skrekken, da et tomt persontog braste inn i en hotellvegg på sentralstasjonen i Helsinki. Men hotellet fikk store skader og måtte evakueres.

Lokomotivføreren fikk problemer med de seks vognene i intercitytoget, da det mandag morgen skulle rygges inn til stasjonen. Fire vogner løsnet og rullet inn på stasjonen, der de ble penset inn på et tomt spor som endte like ved hotellveggen.

En av de tre jernbaneansatte som var om bord i toget, fikk mindre skader i en hånd, opplyser Finlands statsbaner VR. Ulykken skapte kaos i toggangen inn til og ut fra Helsingfors sentralstasjon midt i den travleste morgentrafikken.

NTB