Tok av på stranda i Norges største Harlem Shake

- Blir garantert en netthit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De siste ukene har dansetrenden «harlem shake» tatt av på internett.

Flere ulike tolkninger av dansen har gått sin seiersgang på Youtube, og blant andre skilandslaget og norske soldater har kastet seg på trenden.

Rundt 400 møtte opp på Hellestøstranden i Rogaland lørdag ettermiddag for å kaste seg på dansetrenden «Harlem Shake».

Det er foreløpig Norges største.

- Det var kjempevellykket! Rundt 500 møtte opp, mens 400 av dem danset. Så vi nådde nesten målet vårt om 500 dansere, sier arrangør Sindre Mellemstrand, til Dagbladet.

- Stemningen var kanonbra!

Danset i Borat-tangatruser Norges største «harlem shake» ble filmet av to kameraer, et på land og et fra et helikopter, sponset av Stavanger Promotion.

Mellemstrand opprettet arrangement for danseseansen på Facebook, og har oppfordret folk til å kle seg ut i kostymer, gjerne med farger og i typisk harlemstil.

Og flere hadde hentet fram sine beste kostymer før dansen.

- Folk var utkledd i fargerike kostymer. Det var både nisser, klovner og noen hadde også tatt på seg signalgrønne Borat-tangatruser. Jeg håper ikke de pådro seg lungebetennelse, sier Mellemstrand og ler.

Håper på netthit Nå håper han at videoen av Norges største «harlem shake» kan bli en hit på nettet, som flere andre «harlem shake»-videoer har blitt.

- Det blir garantert en internetthit, fordi vi har med så mange folk og fordi «harlem shake» fortsatt er et nytt fenomen, som allerede er veldig populært.

ARRANGØRENE: Disse gutta sto bak den enorme Harlem Shake-dansen i Rogaland. Fra venstre: Fredrik Dyrstad Halvorsen, Sindre D Mellomstrand, Dan Henning Steine og Jan Rune Holdhus
ARRANGØRENE: Disse gutta sto bak den enorme Harlem Shake-dansen i Rogaland. Fra venstre: Fredrik Dyrstad Halvorsen, Sindre D Mellomstrand, Dan Henning Steine og Jan Rune Holdhus Vis mer

- Vi ville gjøre dette fordi det er gøy og fordi det er en kjempeopplevelse.

- Noe utenom det vanlige Han forteller at responsen var god fra de mange som møtte opp for å riste løs i dagens rekorddans.

- Folk syntes det var et kjempebra opplegg. Det var jo ganske kaldt, men likevel topp stemning.
 
Mellemstrand fikk ikke selv vært med på dansen, siden han måtte organisere fra sidelinjen, men forteller at han nøt synet.

NORGES STØRSTE: Rundt 400 møtte opp for å være en del av Norges største «harlem shake» som ble arrangert i Rogaland lørdag. Foto: Sindre Mellemstrand
NORGES STØRSTE: Rundt 400 møtte opp for å være en del av Norges største «harlem shake» som ble arrangert i Rogaland lørdag. Foto: Sindre Mellemstrand Vis mer

- Det var stilig. Det var noe utenom det vanlige, som jeg kommer til å leve på en stund. Nå håper vi på god respons.