Tok barten - vant seerne!

Fra seerflukt og vemodig nedleggelse av «Casino» på bartekanalen TVNorge til barteløs supersuksess på TV3. Nå har Dagbladets seere kåret Leif Erik Forbergs «Komplottet» til årets TV-program.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Utrolig morsomt. Dette er inspirerende både for meg som programleder og for teamet som lager programmet. Og ikke minst er det en seier for TV3-sjef Kalle Lisberg og hans snuoperasjon i kanalen, stråler Forberg (46).

Overlegent!

«Komplottet» er en relativt overlegen vinner i lesernes kåring. Med vel 23 prosent av stemmene ligger programserien langt foran tunge satsninger fra det norske kanaluniversets storebrødre, TV 2 og NRK 1.

- Jeg er ikke overrasket over at vi klarte dette. I min 25 år lange karriere i media har jeg aldri fått så mye respons, og så mye positiv respons, som nå, forteller harstadværingen Forberg.

- Folk stopper meg i kiosken, i tax free-sjappa, på gata, på restaurant, ja nær sagt overalt, for å fortelle meg hvor morsomt de synes «Komplottet» er, sier han.

Deler av det norske folk har altså falt fullstendig pladask for det kanadiske konseptet som er en ny versjon av det kjente «skjult kamera»-opplegget. I løpet av høsten har kjente og kjære nordmenn, blant dem Wenche Foss, Liv Ullmann, Sputnik og Kjell Inge Røkke, blitt lurt opp i stry av TV3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer