Tok bilde av utsikten - så falt hun i døden

21-åringen pustet fremdeles da redningsmannskapene fikk henne ned fra treet. Men livet sto ikke til å redde.

REDNINGSAKSJON: Etter to timer klarte redningsmannskapene endelig å nå ut til Michelle Casey etter fallet. Foto: Nehalem Bay Fire and Rescue
REDNINGSAKSJON: Etter to timer klarte redningsmannskapene endelig å nå ut til Michelle Casey etter fallet. Foto: Nehalem Bay Fire and RescueVis mer

Hun landet i et tre og ble hengende fast. Dermed ble hun stoppet fra å falle i sjøen. Likevel endte Michelle Caseys (21) liv da hun skulle ta bilder av utsikten ved Neahkahnie Mountain i Oregon.

Det var søndag i forrige uke at den tragiske ulykken skjedde. Studenten fra universitetet i Corvallis befant seg på et av de populære utkikkspunktene i turområdet, da hun falt over 30 meter, opplyser lokale myndigheter ifølge USAtoday.

Var i live

Kvinnen var bevisstløs, men fremdeles i live, da redningsmannskapene kom til stedet. Det til tross for at det da var gått to timer siden det dramatiske fallet.

Men selv om Casey ble fraktet til Emanuel sykehus i Portland, sto ikke livet hennes til å redde.

Ifølge politiet har kjæresten forklart at Casey sklei og mistet balansen mens hun var i ferd med å ta bilder. Familien sier i en uttalelse til den lokale TV-stasjonen KGW-TV at 21-åringen døde på en av sine favorittsteder.

Dødelig fenomen

- Michelle elsket å være ute, og var alltid den som samlet mennesker med sin boblene personlighet og sitt varme hjerte. Hun var aktiv innen idrett og elsket å trene, heter det i uttalelsen.

Dødsfallet er ifølge Buisiness insider bare ett av mange som har skjedd i forbindelse med fotografering fra utkikkspunkt i USA de siste åra. NBC melder at minst ett av tre nylige dødsfall ved Grand Canyon skjedde under fotografering.

I fjor døde falt et par i døden i Yosemite nasjonalpark. Dødsulykken skjedde da de skulle ta en selfie, skriver Washington post.