- Tok bilder under skjørtet

Politiet i Grimstad etterforsker om hendelsen kan ha sammenheng med helgas voldtekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Grimstad etterforsker videre voldtekten som skjedde natt til søndag. Nå sjekker de om en mistenkelig fotograf kan være innblandet.

Mens en jente (22) fra Arendal var opptatt med å prøve klær inne i en klesbutikk, oppdaget hun en mann som var opptatt med å fotografere under skjørtene på de andre kunder i butikken.

- Jeg var på bytur sammen med min mor. En gutt sto utenfor med en sykkel. Inne på butikken bøyde han seg ned og tok bilder under skjørtet på min mor, forteller jenta til Grimstad Adressetidende i dag. Flere andre aviser, blant annet TV2 Nettavisen, har plukket opp historien.

Nå forteller stasjonssjef Dagfinn Fløystad at politiet etterforsker saken på eget initiativ.

- Vi ønsker å finne ut om det kan være noen sammenheng mellom denne saken og voldtekten som skjedde senere samme dag, sier han til Dagbladet.no.

Beskrivelsen av gjerningsmannene er nemlig like. I butikken skal det har vært en mann på rundt 25 år og rundt 175 centimeter høy. Han hadde mellomblondt hår, blå øyne og glatt hud. De to voldtektsmennene som politiet jager er beskrevet som mellom 20 og 30 år med nordisk utseende.

<B>ETTERFORSKER:</B> LIKE VED ÅSTEDET: Etterforskningsleder Leif Viken og etterforsker Steinar Haugnes står her ved sykkelstien jenta gikk. Nå sjekker poltiet om en skjørtefotograf kan ha koblinger til saken.