- Tok det tungt da han fikk vite at 32-åringen var død

25-åring er nå til avhør hos politiet etter knivstikkingen på Jar.

TIL AVHØR: En 32-åring ble knivstukket og drept i en leilighet på Jar i Bærum i går kveld. En 25-åring er siktet i saken - han er nå skrevet ut fra sykehus, og er til avhør hos politiet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
TIL AVHØR: En 32-åring ble knivstukket og drept i en leilighet på Jar i Bærum i går kveld. En 25-åring er siktet i saken - han er nå skrevet ut fra sykehus, og er til avhør hos politiet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 25-åring som er siktet for å ha knivstukket en 32 år gammel mann i en leilighet på Jar i går kveld, ble i ettermiddag skrevet ut fra sykehus.

Han er nå til avhør hos politiet.

- Utelukker ikke selvforsvar 25-åringen ble i går pågrepet på legevakta i Røyken, som han selv oppsøkte for å få behandling for kuttskader på overkroppen. Fra legevakta ble han overført til Sykehuset Buskerud i Drammen.

Da han ble pågrepet, var han ikke klar over at 32-åringen var død:

- Han tok det tungt da han vikk vite at 32-åringen var død. Han var i livet da 25-åringen forlot stedet, forteller Ekeli til Dagbladet.

- Kan 25-åringen ha handlet i selvforsvar?

- Det er et mulig scenario, sier politioverbetjent Dag Eirik Ekeli ved taktisk seksjon i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet. De vet foreløpig ikke motivet for drapet.
Knivslagsmål
25-åringens forsvarer Knut A. Øvergaard sier han enda ikke har fått tid til å snakke med klienten om skyldspørsmålet. Han vil derfor ikke si om siktede erkjenner straffeskyld, men han forteller at han har vært i et knivslagsmål.

- Han har deltatt i et knivslagsmål og har selv fått knivskader tre steder på kroppen, sier forsvareren som vil være tilstede under politiavhøret i Sandvika i dag.

- Hvordan har siktede det nå?

- Han føler seg medtatt, men er skrevet ut av sykehuset, sier han.

Leter etter mann og kvinne
På bakgrunn av vitneopplysninger leter nå politiet etter en mann og en kvinne som skal ha vært til stedet i leiligheten hvor 32-åringen ble funnet drept. De skal ha stukket av da politiet ankom stedet.

Politiet har foreløpig ingen spor etter de to:

- Vi jobber aktivit for å finne dem, sier Ekeli til Dagbladet.

Deres status er foreløpig uklar.