Tok eldreraner i politiaksjon

Gjerningsmenn passet på kvinne (88) i banken i Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge mennene som er mistenkt for å ha ranet en 88 år gammel kvinne for 10 000 kroner tirsdag er pågrepet. Politiet tror mennene spanet ved minibanken før de slo til. Allerede noen timer etter ranet meldte den første av mennene seg. Han har erkjent straffskyld for ranet av den eldre kvinnen.

Politiaksjon Onsdag kveld ble den andre mistenkte mannen pågrepet i en politiaksjon, skriver Romerikes Blad. Da var det gått rundt ett døgn siden den 88 år gamle kvinnen ble ranet i Teatergata i Lillestrøm.

Politiet fortalte til NTB onsdag at ransutbyttet på minst 10 000 kroner fortsatt var på avveie. — Vi mistenker at gjerningspersonene kan ha oppholdt seg i eller rundt banklokalet for å følge med på folk som tok ut større kontantbeløp, forteller politioverbetjent John Inge Bråthen ved Lillestrøm politistasjon til Romerikes Blad. Yngre, lokale menn Politiførstebetjent Jan Runar Olberg vil ikke gi noen detaljer om de to gjerningsmennene utover å si at det dreier som om «to yngre menn» som er hjemmehørende i distriktet. Politiet vil trolig vente til torsdag med å avgjøre om de skal be om varetektsfengsling for de to mennene.

(NTB).