Tok en Tyson i Tromsø

Mann glefset bit av øret til kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ampert eller i overkant kjærlig - politiet har ikke fått fastslått hendelsesforløpet etter en episode i ishavsbyens gater i natt. Men at var det var tett - det fastslo politipatruljen på åstedet.

I følge Nordlys.no er en 38 år gammel mann pågrepet for å ha bitt en flik av øret til en kvinne som er om lag ti år eldre. Politiet oppsøkte paret ved 03-tiden på grunn av eiendommelig oppførsel, og det var da ørebitingen kom for dagen - snart ti år etter den mest berømte ørebitt-episoden i nyere tid.

VM-kampen i tungvektsboksing mellom gigantene Mike Tyson og Evander Holyfield i Las Vegas 28. januar 1997 ble stoppet på dramatisk vis. Tyson bet øreflippen av motstanderen.

- Mannen blir avhørt i løpet av dagen, og kvinnen skulle visstnok være klar for å gå på jobb i dag etter å ha blitt behandlet på legevakta. Vi har ikke fått sjekket omfanget av skaden, men har fått samme versjon - at en flipp av øret er bitt av, opplyser vakthavende på kriminalvakta ved Tromsø politistasjon til Dagbladet.no.

ORIGINALEN TIL HØYRE: En sjokoladeprodusent i California lagde butikk av den mest berømte ørebitingen i moderne tid. Evander Holyfields øre til høyre etter VM-kampen mot Mike Tyson 28. juni 1997.
TIDENES MEST EBRØMTE ØREBITT: VM-kamp tungvekt Las Vegas 28. juni 1997: dommeren i bakgrunnen er forvirret, han tror først ikke det han ser. Mike Tyson biter en flipp av øret til motstander Evander Holyfield.