Tok feil av festbuss og flybuss

Den japanske forretningsmannen rakk aldri flyet...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zenko Kajiyama (32) fra Tokyo skulle fra Edinburgh i Skottland til Heathrow, for å rekke et viktig møte. Han dukket opp på Waverly stasjon og begynte å se etter flybussen, da han la merke til mange mennesker som gikk om bord i en buss merket «Club class».

Det var slett ikke flybussen, men en 45-seter som utelukkende var leid med ett mål for øyet: Alle om bord skulle bli sørpe fulle.

Kjempegøy

- Jeg har store problemer med å forstå språket i Edinburgh. Jeg liker skottene svært godt, men måten de snakker på blir vanskelig og uforståelig for meg, sier Kajiyama til avisa Daily Record.

Han spurte om dette virkelig var bussen til flyplassen, og det bekreftet festdeltakerne.

- Alle festet og hadde det kjempegøy. De nikket da jeg spurte om det var flybussen, og en artig mann smilte og sa «Ja». Han var vennlig, men kanskje litt slesk.

Festløvene hjalp Kajiyama med å få koffertene om bord i bussen. Han satte seg ned, og var lykkelig over å være på vei til flyplassen.

- Men bussen stoppet, og alle gikk inn på en pub. Jeg syntes det var litt rart, men hadde det koselig. Jeg ble litt forvirret, og kanskje litt full, for jeg er ikke så vant til alkohol, sier Kajiyama.

Vakre jenter

- Etter en stund måtte jeg sjekke hva klokka var, og jeg var for seint ute til flyet. Først ble jeg sint, og følte meg dum. Men jeg likte bussturen, og hadde aldri vært med på noe slikt før. Så jeg ble med hele natta, for det var egentlig veldig morsomt. I tillegg var jo jentene svært vakre.

Han fikk ikke napp hos jentene, men var likevel fornøyd med festen.

- Jeg danset mye, og det var artig. Hvis det hadde vært karaoke på bussen, ville det vært perfekt. En av de andre lot meg i tillegg sove på sofaen hans, sier han.

Klok av skade valgte Kajiyama å ta en drosje til flyplassen neste dag. Men da var møtet han skulle rekke avlyst for lengst.