Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tok fra hjertesyke, ga til dominatrix

Regnskaps-førerens SM-sex gikk ut over veldedighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En veldedighetsorganisasjon for hjertesyke gikk til anmeldelse mot sin tidligere regnskapsfører da det ble klart at han hadde underslått i overkant av én million kroner, blant annet for å betale en dominatrix - en herskerinne - for seksuelle tjenester, melder AP.

Innrømte straffskyld

Regnskapsføreren, 45-årige Abraham Alexander innrømte straffskyld da rettssaken ble innledet tidligere i dag. Alexander brukte organisasjonen Cardiovascular Research Foundations kredittkort og sjekker for å betale for volds-moroa.

Minst 70 000 kroner gikk til den Ohio-baserte dominatrixen Lady Sage, mens mange av de andre utgiftene gikk til transport til og fra Ohio.

I retten ble Alexander lovet maksimum to til seks års fengsel, men dommeren lovet også å senke straffen etter hvor mye av pengene han klarte å skaffe tilbake.

Men så langt sitter han fengslet uten kausjon.

Skilles fra kona

Alexanders advokat, Herschel Katz sier hans klient vil forsøke å selge sin andel av huset der han inntil nylig bodde med sin kone.

Hun har nemlig valgt å skille seg fra ham.

SKRUDD ROBIN HOOD: Regnskapsføreren tok fra de svake, og ga til seg selv og sin voldsglade venninne. Illustrasjonsfoto: Agnete Brun
SKRUDD ROBIN HOOD: Regnskapsføreren tok fra de svake, og ga til seg selv og sin voldsglade venninne. Illustrasjonsfoto: Agnete Brun Vis mer

Alexander, som opprinnelig er indisk statsborger, risikerer også å bli deportert tilbake til India når han har sonet ferdig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media