Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tok gissel på legekontor

37-åring låste seg inne på legekontor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Gisseldramaet fant sted like før klokken 11 på kjøpesenteret Øyrane Torg i Arna utenfor Bergen.

- Det var en ansatt på et legekontor som ble innelåst. Politiet har vært der og hentet ham som låste seg inn på legekontoret, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

- Fra politiet sitt ståsted var det ikke noe dramatisk. Men hvordan han som ble innlåst på legekontoret opplevde det, kan jeg ikke uttale meg om. Senterleder Torodd Iversen ved Øyrane Torg, sier til Dagbladet.no at legekontoret ligger i en egen avdeling i senteret, og at andre besøkende ikke var involvert i episoden.

- Legekontoret ligger i en egen etasje i senteret, og det var kun personen som låste seg inne og legen som var involvert i dette, sier Iversen.

Han forteller at politiet kom raskt til stedet og at de fikk ryddet opp i situasjonen med en gang.

FORSKANSET SEG PÅ LEGEKONTOR: En mann forskanset seg inne på et legekontor her på Øyrane Torg i formiddag. Situasjonen er nå avklart. Foto fra www.oyrane-torg.no
FORSKANSET SEG PÅ LEGEKONTOR: En mann forskanset seg inne på et legekontor her på Øyrane Torg i formiddag. Situasjonen er nå avklart. Foto fra www.oyrane-torg.no Vis mer
Hele Norges coronakart