Corona

Tok ikke vaksinen - døde av corona

20-åring som trodde han var for ung og frisk til å trenge coronavaksine, døde av viruset.

UVAKSINERT: Tyler Gilreath (20) døde forrige uke etter å ha blitt smittet av corona. Han var ikke vaksinert fordi han trodde hans unge alder beskyttet ham fra alvorlig sykdom ved coronasmitte. Foto: Facebook/ Tamra Demello

UVAKSINERT: Tyler Gilreath (20) døde forrige uke etter å ha blitt smittet av corona. Han var ikke vaksinert fordi han trodde hans unge alder beskyttet ham fra alvorlig sykdom ved coronasmitte. Foto: Facebook/ Tamra Demello

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.88% Første dose: 79.15%

Den 20 år gamle studenten Tyler Gilreath døde av komplikasjoner etter å ha blitt smittet av corona, bare tre dager etter han var tilbake på college, skriver The Independent.

Moren, Tamra Demello, skriver i et innlegg på Facebook at Gilreathi var overbevist om at hans unge alder skulle beskytte han fra alvorlig sykdom ved coronasmitte. Han hadde derfor valgt å ikke vaksinere seg.

- Jeg oppmuntret, truet og maste på ham om å ta vaksinen. Han var enten for opptatt eller bekymret for mulige langsiktige hjerteproblemer, skriver hun i innlegget.

- Helt knust

Gilreath lovte til slutt moren at han skulle vaksinere seg så fort han var tilbake på skolen. Det fikk han aldri muligheten til.

MARERITT: En 19-åring fra USA våknet opp til et mareritt etter at hun ble coronasyk samtidig som hun gikk på legemiddelet isotretionin. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Gilreath døde 28. september som følge av at en bihulebetennelse nådde hjernen hans, som et resultat av corona, ifølge den britiske avisa. Ifølge moren var sønnen helt frisk før han ble smittet.

- Jeg er helt knust, jeg kan ikke tro det. Tomrommet i livet mitt som han etterlater, vil aldri forsvinne, skriver hun.

Var donor

Demello deler også at sønnen var organdonor, og skriver at det er det eneste som gir noe mening til den tragiske situasjonen.

- Opptil 80 mennesker kan leve eller nyte et mer normalt liv med blant annet hans organer, hud, sener og leddbånd. Han vil leve videre i hjertet mitt og gjennom mottakerne

- Han vil leve videre i hjertet mitt og gjennom organmottakerne.

Etter hvert som høyskoler og universiteter i USA gjør seg klare til å åpne sine campus for høstsemesteret, har utdanningsadministratorer over hele landet gjort vaksinasjon til en forutsetning for studenter og fakulteter, ifølge The Independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer