Tok ingen sjanser

GARDERMOEN (Dagbladet): Lørdag holder de dobbeltbryllup i Sjømannskirken i Miami. I natt satt de rett opp og ned på en krakk på Gardermoen. De ville ikke komme for seint til den viktige flyavgangen til London kl 07.30. Derfor kom de til flyplassen klokka ett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tove Pedersen, Wenche Moe, Øivind Nilsen og Morten Kjøreby tok ingen sjanser, og tilbraKte natta på Gardermoen. De reiste til London kl 07.30, men var alt på Gardermoen ved ett-tida.

- Vi fryktet trafikkaos på veien fra Drammen til Gardermoen, sier Tove Pedersen. Men vi så ikke en bil. Vi hadde gruet oss til køer og omdirigering og tenkte at samme hva - London-flyet skal vi rekke. For det er jo ikke hver dag man gifter seg i Miami, Florida - i et dobbeltbryllup.

Husker denne natta

-Skulle vi tatt toget måtte vi ha stått opp klokken tre - så da fikk vi heller gode venner til å kjøre oss til Gardermoen onsdag kveld, og så venter vi her. Dette blir jo en natt vi kommer til å huske, sa Tove Pedersen.

På bagasjetrallen hang to brudekjoler og to smokinger klare for dobbeltbryllup lørdag. Først går turen til London og videre til Miami. Der skal de ikke bare gifte seg. De skal også kjøre rundt i Florida - og spør ikke om de gleder seg!

-Min aller første flytur, sier Wenche Moe, Og det er ikke dårlig å debutere den dagen hovedflyplassen åpner for rutetrafikk. Jeg har hatt sommerfugler i magen lenge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer