Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tok ingen sjanser

GARDERMOEN (Dagbladet): Lørdag holder de dobbeltbryllup i Sjømannskirken i Miami. I natt satt de rett opp og ned på en krakk på Gardermoen. De ville ikke komme for seint til den viktige flyavgangen til London kl 07.30. Derfor kom de til flyplassen klokka ett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tove Pedersen, Wenche Moe, Øivind Nilsen og Morten Kjøreby tok ingen sjanser, og tilbraKte natta på Gardermoen. De reiste til London kl 07.30, men var alt på Gardermoen ved ett-tida.

- Vi fryktet trafikkaos på veien fra Drammen til Gardermoen, sier Tove Pedersen. Men vi så ikke en bil. Vi hadde gruet oss til køer og omdirigering og tenkte at samme hva - London-flyet skal vi rekke. For det er jo ikke hver dag man gifter seg i Miami, Florida - i et dobbeltbryllup.

Husker denne natta

-Skulle vi tatt toget måtte vi ha stått opp klokken tre - så da fikk vi heller gode venner til å kjøre oss til Gardermoen onsdag kveld, og så venter vi her. Dette blir jo en natt vi kommer til å huske, sa Tove Pedersen.

På bagasjetrallen hang to brudekjoler og to smokinger klare for dobbeltbryllup lørdag. Først går turen til London og videre til Miami. Der skal de ikke bare gifte seg. De skal også kjøre rundt i Florida - og spør ikke om de gleder seg!

-Min aller første flytur, sier Wenche Moe, Og det er ikke dårlig å debutere den dagen hovedflyplassen åpner for rutetrafikk. Jeg har hatt sommerfugler i magen lenge.

På plass i natt

I avgangshallen var det i natt flere som overnattet ufrivillig. Familien Fleten fra Bergen skulle til Madeira. De satt/lå/sov på noen harde benker, mens håndverkere hamret og spikret for at alt skulle bli ferdig til den store åpningdagen. - Ikke et eneste hotelrom å oppdrive mellom Drammen og Hamar, sa Jan Helge Fleten som leste håndbøker om Madeira. - Vi skal være borte i 14 dager og kan sove ut senere, sa Sissel Fleten som kanskje hadde ventet noe mer festivitas natten før flyplassen åpner.

<B>TOK INGEN SJANSER:</B> &#171;Skal vi ha dobbeltbryllup i Miami, kan vi ikke komme for seint til flyet.&#187;
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling