Tok inn på luksussuite, tømte minibaren og spiste og drakk for 45 000 kroner

Luksussvindlere rundlurte hotell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre mennene tok inn på hotellets luksussuite, tømte minibaren og spiste og drakk for 45.000 kroner før de stakk fra regningen.

Totalt ble den ubetalte regningen etter ett døgns opphold på Refsnes Gods på Jeløya utenfor Moss på 50.000 kroner, skriver Moss Avis.

Det var i begynnelsen av juni at luksussvindlerene sjekket inn på hotellet. Med henvisning til at de tilhørte et navngitt firma i Oslo-området, bestilte de overnatting på en av hotellets suiter og på et dobbeltrom. I løpet av et døgn inntok de tre mennene alt de kunne komme over av dyr mat og drikke.

- Det er levert inn anmeldelse og en tapsliste på cirka 50.000 kroner for ubetalt opphold. Mennene skal blant annet ha bestilt de dyreste vinene og forsynt seg av minibarene, sier førstebetjent Stein Annar Hansen ved Moss politistasjon til avisen.

Bare middagen endte på 25.000 kroner.

Under oppholdet skal mennene ha blitt bedt om å betale, men gjestene lurte seg unna ved å henvise til at en fjerde person fra det aktuelle firmaet «var på vei». Firmaet ble også sjekket opp mot registret på Brønnøysund, uten at noe galt ble funnet. Bedriften ble også kontaktet, og en kontaktperson der kunne bekrefte at hans ansatte befant seg på hotellet.

Mannen som skulle betale regningen dukket aldri opp, og plutselig oppdaget de ansatte at de tre andre mennene stukket fra stedet.

Administrerende direktør Eivind Schøyen ved Hotell Refsnes Gods ønsker ikke å kommentere saken.

KOSTE SEG HER: Refsnes gods, her fotografert etter at det ble stjålet flere Munch-malerier. Foto: Lise Åserud/Scanpix
KOSTE SEG HER: Refsnes gods, her fotografert etter at det ble stjålet flere Munch-malerier. Foto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer

(NTB)

Tok inn på luksussuite, tømte minibaren og spiste og drakk for 45 000 kroner