Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tok ladegrep mot ansatt - raner ennå på frifot

Truet ansatte og kunder med pistol under ranet av en Rema 1000-butikk i Pilestredet Park i kveld.

RANET: Denne Rema 1000-butikken ble ranet. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
RANET: Denne Rema 1000-butikken ble ranet. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 22.27 fredag kveld fikk poltiet melding om ran ved Rema 1000 i Pilestedet Park i Oslo. Raneren skal ha truet både kunder og de ansatte med pistol.

- En person skal ha vært inne og truet med pistol. Han skal ha tatt ladegrep og bedt melderen om å åpne safen, sier operasjonsleder Tor Grøttum til Dagbladet.

Politiet har ikke oversikt over hvor mye verdier som befant seg i safen.

- Vi har sikret spor på stedet og avhørt vitner. Men tiden går, og vi har relativt lite å gå på. Derfor har vi ingen stor aktivitet på saken. Det er natt til lørdag og det skjer mye i Oslo by, sier Grøttum.

Han sier at det ikke er noen som er fysisk skadet.

- Men et ladegrep er noe vi ser veldig alvorlig på, siden det da virkelig er en trussel. Når det kommer til den psykiske blir folk tatt hånd om, sier han.

Innsatsleder på stedet, Torgeir Brenden, forteller til Aftenposten.no at mannen ha hatt på seg sort lue og genser og var sjeggete. Politiet er ute etter tips fra folk som kan ha fått observasjoner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling