Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tok ladegrep på bussen - mann pågrepet

En mann i slutten av 30-åra tok ladegrep med et luftvåpen da han satt på en rutebuss i Stavanger. Mannen er pågrepet og siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sør-Vest politidistrikt fikk klokka 16.14 melding fra vitner på en rutebuss i Stavanger om en mann som tok ladegrep med et håndvåpen. Våpenet viste seg å være et luftvåpen.

- Vitnet går av bussen samtidig som mannen, og da får vi en beskrivelse av gjerningspersonen. Det blir søkt og etter hvert ble han funnet på en adresse vi aksjonerer mot, sier Gjøran Solheim, operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, til Dagbladet.

Flere vitner

Solheim sier at mannen hadde et håndvåpen i lomma da han ble pågrepet av bevæpnet politi. Han var også i besittelse av narkotika.

Mannen, som er i slutten av 30-åra, var også innom en butikk før politiet fant ham på adressen de aksjonerte mot.

- Flere vitner har meldte ifra, både folk på bussen og de som var i butikken, sier Solheim, og forteller at det var dramatiske meldinger de fikk fra vitnene.

Mannen er en kjenning av politiet. Han siktet for brudd på våpenloven og narkotikaloven.

Flere beslag

Politiet har beslaglagt to håndvåpen, kniv og narkotika. Håndvåpnene som er beslaglagt, er et luftvåpen og et replicavåpen.

- Flere vitner som har sett mannen blir avhørt og tatt hånd om av politiet. Politiet oppretter sak, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media