Tok livet av to ektemenn og en samboer

Josephine Gray er siktet for å ha tatt livet av to ektemenn og en samboer i årene 1974, 1990 og 1996. Hun overtalte sine elskere til å begå drapene for seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Påtalemyndighetene i Rockville i Maryland, USA, mener 55 år gamle Gray klarte å overtale sine elskere til å ta livet av to av sine ektemenn og en samboer. Offer nummer to og tre er mistenkt for å ha begått de to første drapene.

Tidligere siktelser mot kvinnen har vært lagt til side etter at vitner ved to tilfeller har forsvunnet. Politiet mener hun har truet vitner med både voodoo og heksekunster for å få dem til å tie stille.

- Vi har alltid hatt tilstrekkelig bevis, men nå har vi et vitne som er villig til å stille i en rettssak, sier statsadvokat Douglas Gansler til tv-kanalen NBC Today, melder nyhetsbyrået AP.

- Som edderkoppen Sort Enke dreper hun sine elskere og i dette tilfellet gjorde hun det tre ganger, sier Gansler.

- Den eneste forskjellen mellom henne og en edderkopp er at hun hevet tusenvis av dollar i livsforsikringspremie, sier Gansler.

Grays forsvarer, Michael Citara Manis, sier at stempelet som en «Sort Enke» er urettferdig.

Trod de han ville bli drept

4. mars i 1974 ble Josephine Grays første ektemann, Norman Stribbling, skutt og drept. Enken hevet 16 000 dollar i forsikringspenger.

Gray ble sammen med sin elsker, William Robert Gray, siktet for drap, men siktelsen ble frafalt etter at vitner ikke ville fortelle.

Så giftet Josephine seg med William Robert Gray.

Den 9. november 1990 ble han funnet død. Like før han døde var det tegnet en livsforsikring på ham.

Josephine Gray ble siktet for drapet sammen med sin elsker Clarence Goode, men også denne gangen forsvant nøkkelvitnene.

21. juni 1996 ble Goode drept i Baltimore, og enken kunne heve 95000 dollar fra hans forsikringsselskap.

Ifølge rettsdokumentene skal barna av Josephine Gray og Stribbling i august 1990 ha bedt politiet om å gjenåpne drapsetterforskningen etter deres fars død. De trodde deres mor hadde drept faren og at hun nå planla å drepe deres stefar William Gray.

I oktober 1990 sa William selv til politiet at han trod de hans kone ville drepe ham. 9. november samme år ble han drept.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer