Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tok med fire barn i døden

Da kona (33) fant seg en annen, valgte ektemannen (43) selvmord. I en eksplosjonsartet brann omkom både han og parets fire mindreårige barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var natt til i går at familietragedien utspant seg i forstaden Hvidovre sør i København - med sjokkerte naboer som tilskuere.

Skrev avskjedsbrev

Politiet har funnet et avskjedsbrev på fransk fra 43-åringen. Han er opprinnelig fra Kongo. De fire barna var henholdsvis 13, 12, 10 og 4 år gamle.

Mye tyder på at datteren og hennes tre småbrødre lå og sov da faren satte fyr på rekkehuset.

Lørdag ettermiddag måtte politiet rykke ut to ganger til rekkehuset på grunn av husbråk. Ektemannen og kona kranglet åpenlyst, men de skal ha roet seg etter hvert politibesøk.

Etter den siste krangelen forlot den 33 år gamle kvinnen huset, etter at hun hadde gjort det klart at hun hadde funnet seg en annen mann. Hun ville forlate ektemannen for godt - mot hans ønske.

Fikk sjokk

Ifølge politiet reiste kvinnen inn til København sentrum, hvor hun ble sporet opp av politiet søndag formiddag. Kvinnen skal ha fått sjokk da hun fikk melding om at barna var døde.

Kriminalteknikere arbeidet i hele går på åstedet, for om mulig å finne årsaken til den eksplosjonsartede brannen. Rekkehuset var så nedbrent at det måtte stives opp før politi og brannvesen kunne komme til for å begynne å lete etter levninger.

De døde ble funnet i første etasje. Faren og barna skal obduseres. Alt tyder imidlertid på at de døde som følge av brannen.

TENTE PÅ HUSET: Mannen skrev et avskjedsbrev før han tente på huset hvor barna lå og sov.
FAMILIETRAGEDIE: Mannen (43) tok med seg datteren (13) og de tre sønnene på 12, 10 og 4 år i døden. De fem omkomne ble fraktet ut i går.
UTBRENT: Rekkehuset var så nedbrent at det måtte stives opp før politi og brannvesen kunne komme til.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media