Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tok med seg sønnen (9) i døden

Moren hadde akkurat fått vite at hun var alvorlig syk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredag tok Nes-kvinnen livet av sin ni år gamle sønn og seg selv.

Dødsfallene skjedde på en landbrukseiendom i Sørum kommune. De avdøde ble funnet i en bil av en gårdbruker, og døde mest sannsynlig av kullosforgiftning, melder Romerikes Blad.

- De avdøde skal obduseres med tanke på å fastslå den endelige dødsårsaken. Vi behandler dette som drap og selvdrap, og har ingen andre teorier, opplyser politiadvokat Ellen A. Ilstad i Romerike politidistrikt til avisa.

Kvinnen skal ha vært enslig forsørger for gutten.

Lensmann Toril Nervik Nilsen i Sørum opplyser til avisa at kvinnen hadde fått tett oppfølging av politi og lege etter diagnosen.

Så seint som torsdag kveld fikk politiet en bekymringsmelding om kvinnen. En politipatrulje og en lege oppsøkte kvinnen, men fant ikke grunn til sykehusinnleggelse. Det ble bestemt at kvinnen skulle få oppfølging av psykolog dagen etter, men fredag fikk ingen kontakt med henne.

Gutten møtte heller ikke på skolen. Politiet rykket ut til hjemmet deres, som stod tomt. Senere fikk politiet meldingen om at de to var funnet døde i bilen.

Skoleledelsen og kommunens kriseteam legger nå en plan for hvordan de skal møte elevene på guttens skole mandag morgen.

FUNNET I SØRUM: Gutt (9) og moren døde trolig ved kullosforgiftning.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media