JUL I LUFTA: Mike Levy satt på et fly på julaften da han kom i prat med den eldre sidemannen. Det skulle vise seg at han satt på en rørende historie som seinere skulle gå verden rundt. Video: CNN Vis mer

Tok seks fly på tre dager for å tilbringe jula med datteren

Nå går historien om Hal og Pierce Vaughan veren rundt.

Da Pierce Vaughan, som er flyvertinne i Delta Air Lines, måtte jobbe i jula, tok faren grep.

- For å gjøre en lang historie kort, så hadde jeg gått glipp av mye tid med Pierce i sommer. Dermed gjorde det vondt å tenke på at hun skulle tilbringe jula alene for første gang, selv om hun er 25 år, sier Hal Vaughan til The New York Times.

Dermed ble faren med datteren på seks flyvninger.

- Var litt tøft

Lille julaften fløy de fra New Orleans til Detroit, så videre til Fort Meyers og tilbake til Detroit.

På julaften reiste de til Hartford, der de sov over til neste dag. Videre gikk turen til Atlanta, og så hjem igjen til New Orleans 1. juledag.

- Å reise i tre dager i strekk var litt tøft, sier 65-åringen, som sov 14 timer da de endelig kom hjem.

Han slier fortsatt med skader, etter at han falt av en stige og brakk nakken i juni. Det var først i november at han klarte å gå igjen uten stokk.

DELTE HISTORIEN: Mike Levy skulle bare snakke med sidemannen på flyet, og fikk samtidig servert den rørende historien som han delte på Facebook. Foto: CNN
DELTE HISTORIEN: Mike Levy skulle bare snakke med sidemannen på flyet, og fikk samtidig servert den rørende historien som han delte på Facebook. Foto: CNN Vis mer

- For en fantastisk far!

Mike Levy, en passasjer som satt ved siden av Hal på flyet fra Fort Meyers til Detroit, delte historien på Facebook, og siden har historien om far og datter Vaughan gått viralt.

- Jeg hadde gleden av å sitte ved siden av Hal på flyet mitt hjem. Hans datter Pierce var flyvertinne og måtte jobbe i jula. Hal bestemte seg for at han ville tilbringe ferien med henne, så han er med på hver av hennes flyvninger i dag og i morgen rundt om i landet. For en fantastisk far! Ønsker dere begge en veldig god jul!, skrev Levy i et Facebook-innlegg.

Medier verden over har siden omtalt den søte historien. På Pierce Vaughans Facebook-side florerer det med kommentarer.

VIRALT: Etter at saken ble omtalt i flere medier, har Pierce Vaughan stilt opp i flere intervjuer. Foto: CNN
VIRALT: Etter at saken ble omtalt i flere medier, har Pierce Vaughan stilt opp i flere intervjuer. Foto: CNN Vis mer

- Overrasket

Selv er hun overrasket over at saken har fått så mye oppmerksomhet, men sier også at farens gest er noe hun aldri kommer til å glemme.

- Vi liker bare å tilbringe tid sammen, sier hun til CNN.

Moren Kimberly ble hjemme i jula, som ifølge datteren er første gang foreldrene tilbringer høytiden fra hverandre.

- Jul er en stor greie hjemme hos oss. For mamma å ofre den for at han kunne være sammen med meg, er fantastisk, sier hun, og forteller at foreldrene mente det var det eneste riktige å gjøre.

Pierce har delt Mike Levys Facebook-innlegg på sin egen vegg, og takker ham for at han hjelp dem å forstå hvor kult dette faktisk er.