Forsvunnet på fjelltur

Tok selfie - så forsvant Sarah (24)

Turgåeren Sarah Buick ble meldt savnet da hun ikke retunerte hjem. Nå har det blitt gjort funn av et lik i området.

SAVNET: 24 år gamle Sarah Buick publiserte tirsdag morgen en selfie på sin Facebook-profil. Foto: Scotland Police
SAVNET: 24 år gamle Sarah Buick publiserte tirsdag morgen en selfie på sin Facebook-profil. Foto: Scotland Police Vis mer
Publisert

24 år gamle Sarah Buick fra Skottland ble meldt savnet etter at hun ikke returnerte tilbake etter en gåtur opp Ben Nevis, Skottlands høyeste fjell.

Buick er en erfaren turgåer, og postet tidlig tirsdag morgen en selfie på Facebook med teksten «God morgen fra Ben Nevis».

Ingen har hørt noe fra 24-åringen siden.

- Etter hvert som tiden går, blir vi stadig mer bekymret for Sarah. Hun er en erfaren turgåer og tar ofte turer alene, men det er veldig ulikt henne å være ute av kontakt med venner og familie i så lang tid, fortalte politiinspektør Nick Hough dagen etter Buick ble meldt savnet.

JOTUNHEIMEN: Patrick Engen og noen venner var på tur på bukkelægret i Jotunheimen da de fikk seg en overraskelse. Video: Patrick Engen. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Ikke noe mistenkelig

Politiet i Skottland varslet om funn av et lik sent torsdag kveld. Funnet skal ha blitt gjort i område der Buick ble meldt savnet. Personen er ennå ikke identifisert, men Buick sin familie skal ha blitt informert.

- Det er ingen mistenkelige omstendigheter, og en rapport vil bli sendt til Procurator Fiscal etter hvert, kunngjorde politiet.

Ben Nevis har en høyde på 1344 moh. Gjennom årene har det skjedd flere ulykker ved fjellet. I 2019 var det et kraftig snøskred som tok livet av tre personer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer