Tok sitt eget liv etter å ha forskanset seg i 22 timer

Da politiet sprengte seg gjennom taket på det solide fortet, fant de den mistenkte død ved inngangen.

SKJØT SEG SELV: Peter Keller (41), som var mistenkt for å ha skutt og drept sin kone og datter, ble funnet i sin selvbygde bunker i skogen ved Rattlesnake Ridge-området. Etter politiet brukte eksplosiver for å ta seg inn i bunkeren, fant de det de mener er Keller død ved inngangen. Han hadde skutt seg selv. Foto: King Co. Sheriff's Dept / AP Photo / Ntb Scanpix
SKJØT SEG SELV: Peter Keller (41), som var mistenkt for å ha skutt og drept sin kone og datter, ble funnet i sin selvbygde bunker i skogen ved Rattlesnake Ridge-området. Etter politiet brukte eksplosiver for å ta seg inn i bunkeren, fant de det de mener er Keller død ved inngangen. Han hadde skutt seg selv. Foto: King Co. Sheriff's Dept / AP Photo / Ntb Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mannen som gjemte seg i en selvbygd bunker etter å ha vært mistenkt for drapet på sin kone og datter, skjøt seg selv, melder amerikansk politi til abcnews.com.

Aksjonen utenfor bunkeren hvor den mistenkte befant seg, ble avsluttet da de fant liket av en mann like innenfor inngangen.

Politimenn forteller at de er sikre på at den døde personen er er Peter Keller (41), som var ettersøkt etter mordet på sin kone og datter. Skjøt seg selv Etter 22 timers stillingskrig, brukte sikkerhetsstyrkene eksplosiver og sprengte seg gjennom taket på det godt sikrede gjemmestedet. Dette gjorde så politiet kunne komme seg inn i bunkeren.

- Mannen ser ut til å ha skutt seg selv, sier politiet.

Politibetjent Cindi West sier at de fant en død mann inne i bunkeren, som de mener er Keller.

- Vi fortsetter undersøkelsene med varsomhet, i tilfelle mannen har satt opp feller i bunkeren, sier Sheriff Steven Strachand.

Politiet har ikke sett Peter Keller etter meldingen om skudd-dramaet i familiens bolig forrige søndag. Her ble Kellers kone Lynnettee Keller (41) og datteren Kaylene (19) funnet skutt og drept. Huset ble satt fyr på etter drapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer