- Tok skoa mine

STRANDA/SYKKYLVEN (Dagbladet): Bilforhandleren Rajakumaran Rasiah (35) ble drept med kniv. Gjerningsmannen er på frifot, men politiet har sikret seg avtrykk av sko og hender på åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiets hovedvitne, Thavabalan Sittampalam (31), ble fulgt hjem av Kripos-etterforsker Alf Rune Rolland etter at de var ferdige med tredje dags avhør i går ettermiddag.

- Han ville ha skoene mine, de samme som jeg brukte lørdag 2. og søndag 3. oktober. Politiet vil sjekke avtrykkene fra mine sko med spor de har funnet i leiligheten, sier Sittampalam til Dagbladet.

Siste sikre observasjon av Rasiah i live var søndag 3. oktober klokka 09.30 på Aursnes ferjekai i Sykkylven.

Sittampalam har til sammen vært inne til 18 timers avhør de siste tre dagene. I dag går han på jobb i en fiskeribedrift etter en ukes fravær på grunn av denne saken. Politiinspektør Yngve Skovly vil ikke si om kniven som er brukt til drapet, er funnet.

Sittampalam håper det ikke er den samme kniven han brukte for å åpne en spagettipose hos Rasiah natt til 3. oktober da han overnattet hos Rajakumaran Rasiah.

ETTER AVHØR: Kripos-etterforsker Alf Rune Rolland (t.h.) ba om å få skoene til Thavabalan Sittampalam etter avhøret i går.