Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tokke-drapet: Mercedes-sporet er svekket

SKIEN (Dagbladet): Politiet kan ikke med hundre prosent sikkerhet fastslå hvilken bil som kjørte fra åstedet der det såkalte Tokke-drapet fant sted. Advokat Jon Christian Elden vil i dag be om at hans klient løslates.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det såkalte Mercedes-sporet er et av politiets viktigste indisier i drapssaken der to menn fra MC-miljøet er siktet. Nå går det fram av en skriftlig rapport fra laboratoriet til Kriminalpolitisentralen at en ikke med hundre prosent sikkerhet kan fastslå at sporene på åstedet stammer fra den aktuelle bilen.

Bilen ble prøvekjørt av en av de siktede dagen før drapet. Samme kveld ble den stjålet fra bilforhandleren i Sandnes. Det er denne bilen politiet mener at gjerningsmennene brukte da den 36 år gamle Porsgrunns-mannen ble skutt og drept i Tokke i Telemark den 24. juni i år. De to som er siktet for MC-drapet i Telemark i sommer, er tause. 22-åringen og 23-åringen fra Rogaland hevder de er uskyldige.

- Jeg mener at bevisene er svekket i forhold til forrige fengslingsmøte, og vil begjære min klient løslatt i dagens rettsmøte, sier advokat Jon Christian Elden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media