Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tollefsen døde trolig av drukning

Thor Erik Tollefsen (29), som søndag ble funnet død i Nedre Vansjø i Moss, døde trolig av drukning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Tollefsen ble meldt savnet i januar holdt politiet muligheten åpen for at noe kriminelt hadde tilstøtt ham, men dette er nå praktisk talt utelukket.

- Den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt viser at mannen trolig døde av drukning. Det er ikke funnet tegn til ytre skader, og vi har ingen holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt, sier politiavdelingssjef Øivind Sveistrup ved Moss politikammer til VG Nett.

Politiet får i løpet av onsdag endelig bekreftelse på at mannen som ble funnet i Nedre Vansjø søndag faktisk er Thor Erik Tollefsen. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling