Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tollere ble sperret da de skulle stanse smuglerbil

Tollere på Svinesund skulle stanse en smuglerbil natt til mandag, men ble forhindret av en annen bil som sperret veibanen.

OVER GRENSA: Da tollerne ville stanse en mistenkelig bil i natt, ble de sperret av en annen bil. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen/ Dagbladet
OVER GRENSA: Da tollerne ville stanse en mistenkelig bil i natt, ble de sperret av en annen bil. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En annen bil kom imellom og sperret veibanen for våre tjenestemenn. Bilen stanset rett og slett i veibanen på et sted det ikke var mulig å passere, ved Løkkebergkrysset på fylkesvei 118, sier fungerende kontorsjef Cathrine Bærem ved Svinesund tollkontor til Aftenposten.

Hendelsen skjedde i 3.30-tiden natt til mandag. En tollerpatrulje ved den norske grensekontrollen hadde da fått beskjed om at en mistenkelig bil var på vei inn i Norge.

Den blå BMW-en er ifølge Fredriksstad Blad svenskregistrert og ble brukt til smugling av vin i 2012. Den slapp unna da en annen bil sperret veibanen for tollerne. I den andre bilen satt det tre menn, som alle ble pågrepet for å ha hindret tollerne i sitt arbeid.

- Én av de tre viste seg å være identisk med eieren av BMW-en, sier operasjonsleder Terje Nordang i Østfold politidistrikt til Aftenposten.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook