Coronaviruset

Tolletaten drukner i dildoer

Nordmenns bestillinger fra utlandet går som normalt, også under coronasituasjonen. Med ett unntak.

FUNN: Tolletaten har sett en kraftig økning i antallet sex-leketøy som har blitt bestilt fra utlandet de siste ukene.
FUNN: Tolletaten har sett en kraftig økning i antallet sex-leketøy som har blitt bestilt fra utlandet de siste ukene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for coronaviruset, går det meste som normalt hos Tolletaten på postterminalen på Lørenskog. Pakker fra utlandet kommer fremdeles i hopetall hver eneste dag.

Nettshopping har i alle fall ikke blitt mindre utbredt hos nordmenn med hjemmekontor og karantene. April er normalt tida hvor Tolletaten gjør funn av både «eksamensdop» og anabole steroider bestilt av personer som skal sikre seg en muskuløs sommerkropp i god tid.

Selv om eksamener er avlyst i hopetall og treningssentrene stengt, er det lite endring å spore i bestillingsmønsteret hos det norske folk.

- Store mengder

Den siste tida er det imidlertid særlig en varetype som har tatt seg kraftig opp. Kontorsjef hos Tolletaten, Lars Teigen, humrer når han skal fortelle om trenden som har utspilt seg de siste ukene.

- Det er helt klart en type vare som har hatt den mest markante økninga siste tida hos oss, og det er sex-leketøy. Det er store mengder. Vi har aldri sett en slik oppsving før, forteller Teigen.

- Strømmer på

Leketøy i alle fasonger og størrelser kommer ifølge kontorsjefen til landet fra en rekke land og bestilles av både menn og kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer