Tollvesenet har politianmeldt Erik Fallo

Mener han har forsøkt å presse en tollerbil inn i en lastebil.

POLITIANMELDT:  Nordmannen ble pågrepet av svensk politi tirsdag med 567 liter vodka i sin hvite varebil. Under en halvannen time lang politijakt skal han ha forsøkt å presse en tollerbil inn i en lastebil. Bildet av Fallo er tatt ved en annen anledning. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
POLITIANMELDT: Nordmannen ble pågrepet av svensk politi tirsdag med 567 liter vodka i sin hvite varebil. Under en halvannen time lang politijakt skal han ha forsøkt å presse en tollerbil inn i en lastebil. Bildet av Fallo er tatt ved en annen anledning. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi har i dag levert en anmeldelse av forholdet også til politiet i Østfold, forteller fungerende avdelingssjef Vårin Utne i Tollregion Øst-Norge til VG torsdag kveld.

Nordmannen ble pågrepet av svensk politi tirsdag med 567 liter vodka i sin hvite varebil. 65-åringen hadde da først blitt forsøkt stanset av tollere ved den norske tollstasjonen ved Svinesund, nord for Strömstad. Under en halvannen time lang politijakt skal han ha forsøkt å presse en tollerbil inn i en lastebil.

Heldig Utne forklarer situasjonen slik: Fallos hvite varebil lå bak lastebilen i høyre kjørefelt på E6. Tolltjenestebilen lå bak varebilen igjen, men kjørte ut i venstre kjørefelt for å kjøre forbi. Fallo svarte med å kjøre på utsiden av de norske tollerne slik at bilen deres nesten ble presset inn i lastebilen, sier Utne.

- Mens tjenestebilen fortsetter forbikjøringen forbi lastebilen, kjører Fallo ut i venstre kjørefelt han også, til venstre for tollbilen, på en slik måte at tjenestebilen nesten blir presset helt inn i lastebilen, forklarer Utne.

Situasjonen kunne endt med en alvorlig ulykke, konstaterer politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer