Tolv drept i gisseldrama

Over 40 personer personer tatt som gisler i USA. To pågrepet.

GISSELDRAMA: Flere er skutt og over 40 personer er tatt som gisler i Binghamton utenfor New York. Foto: AFP PHOTO/WBNG via CNN
GISSELDRAMA: Flere er skutt og over 40 personer er tatt som gisler i Binghamton utenfor New York. Foto: AFP PHOTO/WBNG via CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tolv personer ble drept etter at en væpnet mann tok seg inn i en bygning i den amerikanske byen Binghamton i formiddag lokal tid.

Klokken 1943 melder CNN at to asiatiske menn med strips rundt hendene ble ført ut bakveien. Klokken 1959 melder CNN at så mange som tolv personer er drept og at mange fortsatt befinner seg inne i bygningen.

Minst 41 personer var i bygningen som tilhører American Civic Association. Like etter klokken 19 kom meldingen om at fire ble drept under skytingen. Gjemte seg i et skapDet hele startet da en væpnet mann tok seg inn i bygget og begynte å skyte. De skytingen startet, var det mange som løp unna for å komme seg i sikkerhet. 15 personer gjemte seg i et skap i over en time, ifølge AP. Skytingen startet ved 1030-tiden lokal tid.

Ifølge lokalavisen pressconnects.com ble ti gisler sluppet fri like etter klokken tolv lokal tid. 40 minutter senere kom nye ti personer ut. De ble tatt inn i en buss og kjørt vekk fra stedet.

Minst fire til sykehusMinst fire personer har blitt brakt ut på båre og ført til sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer