Tolv fraktet til sykehus etter kjedekollisjon i Østfold

Flere personer er kjørt til sykehus for sjekk etter en kjedekollisjon mellom flere biler i Eidetunnelen på E6 i Østfold mandag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Klokka 14.44 andre pinsedag fikk politiet i Østfold melding om en kjedekollisjon i Eidettunnelen på E6. Det ble først meldt at det trolig var seks biler involvert i hendelsen, men antallet ble senere justert ned til tre.

Operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt sier til NTB at trafikken sto inne i tunnelen, og den første av de involverte bilene hadde bråbremset av den grunn. De to neste klarte derimot ikke å stoppe.

Tolv personer ble kjørt til sykehus for sjekk, og det er oppgitt fysiske skader på tre av dem, opplyser Sandberg. En person skal ha skader i hode og nakke, en har smerter i bryst og nese, mens den tredje personen har smerter i hofta. Skadegraden er ikke kjent, og de tre skadde satt i hver sin bil.

Eidettunnelen på E6 ble stengt i nordgående løp, og trafikken ble omdirigert til fylkesvei 118.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad sto køene på det meste med saktegående trafikk fra Sandesundsbrua til avkjøringen ved sykehuset Kalnes. Etter rundt to timer ble tunnelen åpnet igjen.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer