Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tolvåring rømte til Bali etter krangel med sin mor i Australia

En tolv år gammel gutt i Australia satte seg på flyet til Bali etter en krangel med sin mor. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten tok foreldrenes kredittkort og booket flyreisen fra Sydney til Denpasa, melder TV-kanalen 9News. Gutten fant ut at han kunne fly med flere australske flyselskapet uten en fullmakt fra sine foreldre.

Han fortalte foreldrene sine at han dro til skolen, men tolvåringen pakket sekken og tok sparkesykkelen fatt på vei til flytoget. På flyplassen i Sydney brukte han en innsjekkingsautomat, tok seg gjennom sikkerhetskontrollen og fløy til Perth. I den australske byen øst i landet var det ingen som lurte på hvorfor han var alene.

Deretter gikk turen fra Perth til Bali. På turistøya hadde han ordnet hotellrom, og da han sjekket inn, fortalte han de ansatte på hotellet at søsteren hans var på vei og at han sjekket inn tidlig.

Han ble meldt savnet da han ikke møtte opp på skolen, og ved hjelp av sporing av kredittkortet, tok det ikke lang tid før mor var på vei til Bali for å finne sønnen sin.

Mandag blir hele historien servert av 9News, som naturlig nok stiller seg spørsmålet: Hvordan kunne dette skje?

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media