Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tom (16) skulle bistå bil som hadde kjørt ut. Ble selv påkjørt og drept

Politiet frigir navn på den omkomne.

DØDE: En 16 år gammel gutt døde i en ulykke på E6 ved Kløfra i Akershus i natt. Gutten hadde gått ut av en bil  for å hjelpe en annen bil som hadde kjørt ut da han ble truffet av en tredje bil. Foto: Remi Presttun
DØDE: En 16 år gammel gutt døde i en ulykke på E6 ved Kløfra i Akershus i natt. Gutten hadde gått ut av en bil for å hjelpe en annen bil som hadde kjørt ut da han ble truffet av en tredje bil. Foto: Remi Presttun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet går nå ut med navnet på personen som døde i en ulykke på E6 i natt.

I en pressemelding skriver politiet på Romerike at det var 16 år gamle Tom Pettersen fra Flateby i Enebakk kommune som omkom etter å ha blitt påkjørt ved E6 i Ullensaker lørdag kveld.

Politiet fikk melding om en utforkjøring i nordgående felt på E6 rett sør for avkjøringen til Kløfta klokka 23.31 lørdag kveld.

To biler stanset for å bistå etter utkjøringen og det var i den forbindelse at 16-åringen ble påkjørt av en annen bil, opplyser politiet.

Politiet har siktet føreren, en mann i 20-årene fra Oslo, etter Straffelovens paragraf 281, for uaktsomt drap.

- Det pågår en etterforskning, og siktetde vil bli avhørt, sier operasjonsleder Gunnar Bjaanes ved Øst politidistrikt Romerike til Dagbladet.

En av fotografene som rykket til ulykkesstedet i natt beskriver situasjonen som møtte ham der som kaotisk.

- Jeg forsto ikke der og da hva det var som hadde skjedd, men forsto at det var noe alvorlig. Det var tre politibiler, en ambulanse og en brannbil på stedet da jeg kom rundt midnatt. Kort tid etter kom det flere ambulanser til. Det var et kaos, sier fotografen til Dagbladet.

Det pågår fortsatt etterforskning i saken med avhør av vitner og siktede for å klarlegge hva som har skjedd. Etterforskningen ledes av Ullensaker lensmannskontor.

To andre personer ble skadet i ulykka, der i alt tre biler var involvert. De to personene ble fraktet til henholdsvis Ullevål og Ahus for behandling.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media